Monday, 6 January 2014

milk

Mengepam susu. mencabar. tapi indah. Permudahkanlah ya Allah. Amin..

Saturday, 4 January 2014

Sekali Sayang

Tv3. Tengoklah.aku tengok sebab ada Beto. Sanggup tahan mengantuk & letak Zharfan for the very 1st time atas swing. Lena Zharfan. Lalu aku pun menonton tv.

Friday, 3 January 2014

Sebulan satu hari

Tengoklah. Kata nak update tiap hari. Tapi naan hado.. Anyways. Zharfan genap sebulan 1 hari ini hari. Semoga hari hari mendatang dipermudahkan untuk Zharfan. Semoga sihat sempurna dan dilindungi Allah S.W.T. Amin..

Sunday, 3 February 2013

Solaris

Hari ini aku puas hati sungguh
Akhir nya aku jumpa face to face
Dekat luar buat cool
Masuk je kereta ,, girang nyaaaaa
Sampai Johan kata," tak pernah tengok awk excited jumpa artis sampai macam ni "
Tadi aku malu, tak ambil gambar
Tak Apa
Insta kan ada,,,

Monday, 28 January 2013

Hari lahir adik ku

Muhammad Afiq Bin Saad namanya
Hari lahirnya hari ini
Banyak ingin ku cerita tentang dia
Tapi tak sebanyak ucap terima kasih aku pada dia
Kerana membantu abah dalam perniagaan nya
Mempromosi,menolong dan perbaharu apa yang mampu
Menemani ibu dan adik adik ku
Sungguh aku bangga

Malam ini mereka berkumpul
Makan pakai agong katanya
Semua ada tapi aku

Bila ingat sedih selalu tak dapat bersama
Tapi aku sudah tak mudah pulang ke rumah macam dulu
Dulu boleh sahaja Kuala Lumpur - Johor Bahru tiap minggu
tapi kini aku perlu tanya Johan
Malas aku ulas panjang

Boleh sahaja cari gambarnya dari pos pos lepas
Cuma yang terbaru aku ada ini

Aku sayang adik aku, Muhammad Afiq Saad

Bersama Johan

Long weekend
Ample of time
Johan, I love you
Wohooo!